Skiltetekniker

– Er det dig vi mangler?

Vi søger en dygtig skiltetekniker

– Vi har rigtig travlt og søger derfor en erfaren skiltetekniker

 

Stillingen

Du kommer til at indgå i vores team, hvor du vil få ansvaret for den daglige skilteproduktion, traditionelt skiltearbejde, dekorering og indpakning af biler, montage af facadeskilte og andre spændende projekter.

 

Lidt om dig

Du er initiativrig og kan tage ansvar for opgaverne. Du arbejder konstant på at forbedre produktiviteten og er meget kvalitetsbevidst. Samarbejde og fleksibilitet er en afgørende faktor for at få succes i jobbet. Du brænder for faget og for at imødekomme de til tider stramme deadlines. Du har en god humor og kan holde humøret højt, selvom der er mange bolde i luften.

 

Kvalifikationer

Du skal have flere års erfaring fra branchen, og må meget gerne have kendskab til folieindpakning og selvfølgelig traditionel skiltearbejde. Har du erfaring med adobe illustrator og grafisk opsætning er det et stor plus.

 

Vi tilbyder

Fuldtidsstilling i en grafisk produktionsvirksomhed med gode faciliteter. Du bliver en del af en virksomhed hvor arbejdsdagene sjældent er ens. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi er flexible og hjælper hinanden på tværs af afdelinger. Der lægges stor vægt på personligt initiativ og engagement. Stillingen er på fuld tid og vi aftaler løn efter dine kvalifikationer og dit erfaringsniveau.

 

Interesseret?

Send din ansøgning på kontakt@signteam.dk, MRK. SKILTETEKNIKER.

Vi kalder løbende til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Skiltetekniker
Skiltetekniker
Skiltetekniker